Με κύριο στόχο την περαιτέρω διεύρυνση του Οικοσυστήματος Καινοτομίας της Θεσσαλονίκης ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος συντονιστής του OK!Thess Αντώνης Ηλίας.

Η τοποθέτηση του νέου συντονιστή έγινε με απόφαση του δημάρχου της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Όραμα του κ. Ηλία είναι η μέγιστη δυνατή ανάπτυξη του Οικοσυστήματος Καινοτομίας με έμφαση στην ενεργοποίηση της ερευνητικής κοινότητας έτσι ώστε να ιδρυθούν και να αναπτυχθούν καινοτόμες επιχειρήσεις με ερευνητικό υπόβαθρο. Με τον τρόπο αυτό, η τεχνολογία που αναπτύσσεται στην πόλη θα κατευθυνθεί στην αγορά παράγοντας σημαντικό κοινωνικό και οικονομικό αποτέλεσμα και συμβάλλοντας παράλληλα στην αναγνώριση της Θεσσαλονίκης ως σημείου αναφοράς στη Μεταφορά Τεχνολογίας διεθνώς.

Βιογραφικό

Ο Αντώνης Ηλίας είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροταξίας και Ανάπτυξης (ΑΠΘ) με Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Τραπεζική και Χρηματοοικονομικά (Πανεπιστήμιο Σάσεξ). Παραμένει ενεργός ερευνητής όντας υποψήφιος Διδάκτορας στο αντικείμενο των Χρηματοοικονομικών της Επιχειρηματικότητας (Πανεπιστήμιο Μπαθ). Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, στην εταιρία i4G, συμμετέχοντας στον σχεδιασμό προγραμμάτων θερμοκοίτισης νεοφυών επιχειρήσεων, υποστηρίζοντας ομάδες με καινοτόμες ιδέες ως μέντορας και λαμβάνοντας μέρος στην υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων.

 

Ημερομηνία Ανάρτησης: 
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
Κατηγορία ανακοίνωσης: 
Υποκατηγορία ανακοίνωσης: 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
    Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, 
    Θεσσαλονίκη
    54124
  • 2310 991430
  • info@plandevel.auth.gr