Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης προς τους φοιτητές  σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της:

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, από Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 επαναλειτουργεί η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη (ΠΦΛ). Η καθυστέρηση που δυστυχώς παρουσιάστηκε το φετινό ακαδημαϊκό έτος οφείλεται σε διαδικαστικούς λόγους, οι οποίοι χρειάστηκαν χρόνο για να ξεπεραστούν. Μέσα στη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο που διανύουμε, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΦΛ έθεσε ως όρο και κατάφερε να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά η ΠΦΛ:

  1. θα παρέχει καθημερινά, εκτός του μεσημβρινού και βραδινού γεύματος και πρωινό, από 8:00 έως και 9:30.
  2. σε κάθε γεύμα θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά πιάτα
  3. θα λειτουργεί τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής, με στόχο να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι ανάγκες σίτισης των φοιτητών.

Είναι χρέος όλων μας, καθηγητών και φοιτητών, να συμβάλουμε στην προσπάθεια διαφύλαξης του δημόσιου χαρακτήρα της ΠΦΛ και του κύριου ρόλου της, που είναι η δωρεάν σίτιση των φοιτητών του ΑΠΘ με γεύματα υψηλής και ελεγμένης ποιότητας. Στην προσπάθεια αυτή, όπως κάθε χρόνο, είναι απαραίτητο να καταγραφεί ο ακριβής αριθμός των φοιτητών του ΑΠΘ που επιθυμούν να σιτίζονται στη λέσχη, διότι με βάση αυτόν τον αριθμό καθορίζεται το ύψος της χρηματοδότησης από το Υπουργείο.

Καλούνται όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να σιτίζονται στη Λέσχη και δεν έχουν ήδη υποβάλει τα δικαιολογητικά τους μέσω της Γραμματείας του Τμήματος, να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο Σίτισης, στην ΠΦΛ (Γραφείο 63, 1ος όροφος), προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 Από τη Διοίκηση της ΠΦΛ

Ημερομηνία Ανάρτησης: 
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013
Κατηγορία ανακοίνωσης: 
Υποκατηγορία ανακοίνωσης: 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
    Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, 
    Θεσσαλονίκη
    54124
  • 2310 991430
  • info@plandevel.auth.gr