Ημερομηνία Εκδήλωσης (Έναρξη - Λήξη): 
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016
Αφίσα Εκδήλωσης

Διάλεξη και Εργαστήριο

Lecture and Workshop

 

Η Επιτροπή Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης οργάνωσε εκδήλωση υποδοχής με ένα πλαίσιο Διαλέξεων και Εργαστηρίων για την ομάδα 32 φοιτητών/τριων του Προγράμματος Urban Studies Programme και του Τμήματος Geography and Resource Management of Chinese University of Hong Kong, με το συντονιστή καθηγητή  Dr Murat Es, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού ταξιδιού τους στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή.

Τα θέματα τα οποία απασχόλησαν τις μικτές ομάδες με τους φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης αναφέρονται στο πεδίο του πολεοδομικού σχεδιασμού, των κυκλοφοριακών προκλήσεων, των τουριστικών τοπίων και της ανθρωπογεωγραφίας.

 

Στο πλαίσιο της υποδοχής δόθηκε διάλεξη στους φιλοξενούμενους  με θέμα  "The contemporary Greek city: urban growth and change in the city of Thessaloniki 1950-2010" που παρουσίασε η Αναπλ. Καθηγήτρια Α. Γιαννακού και συνδιοργανώθηκε Workshop στο οποίο παρουσιάστηκαν οι εργασίες πεδίου των φοιτητών που εκπονήθηκαν στην Αθήνα και στο οποίο συμμετείχαν οι διδάσκοντες του Τμήματος, Ε.Παπαδοπούλου, Ε. Θωίδου, Α.Παπαγιαννάκης, Α. Καλογερέσης.

 

Η Επιτροπή Δημοσίων Διεθνών Σχέσεων

Κατηγορία Εκδήλωσης: 
Ημερομηνία ανάρτησης: 
14/07/2016

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
    Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, 
    Θεσσαλονίκη
    54124
  • 2310 991430
  • info@plandevel.auth.gr